Monday, September 26, 2011

Movie - Killer Elite

aku x berapa tau film ape kat wayang skang ni, tapi ape yg aku tau citer ni kuar minggu ni. Killer Elite dikatakan based on true story, tapi aku pasti hollywood dah kasi tambah nasi kasi nampak mcm best.

pelakon citer ni Jason Statham, Robert De Niro dan Clive Owen. bole tahan kan??? tgk dari genre, action movie pasal Jason mmg terkenal ngan action movie terlampau. mengingatkan aku kat citer Transporter..


tapi kan....yg menjadi penyebab aku tunggu citer ni pasal pelakon kat bawah ni ade berlakon movie ni..jeng jeng jeng..

Yvonne Strahovski
ni la punca sebenar aku nak tgk movie ni. walaupun watak die kecik, saje nak tgk...  :P

2 comments:

So Shy Lady said...

heheh akak plak t. kan miss klau ada johnny depp blakon

Joey said...

johnny depp selalu berlakon, senang skit. tapi yvonne ni pelakon drama Chuck je. tu pun skang drama Chuck nak last season. huhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...