Monday, February 13, 2012

Memories - Kuch Kuch Hota Hai

Sabtu lepas, TV3 kasi kuar citer hit hindi akhir 90s Kuch Kuch Hota Hai (KKHH). dah lama gak aku rasa x tgk citer ni, so sabtu lepas aku pun melayan. dan aku admit citer ni mmg ade aura tersendiri, dan aku jugak admit citer ni one of my favourite Love Story movie. tak kira la org ckp citer hindustan ke byk joget ke tapi bagi aku jalan citer n pelakon die pandai berlakon. story line pun cantik. even better dari our love story film mcm Ombak Rindu. ehehehhe. no offense kat peminat Ombak Rindu.

sekali sabtu lepas, aku tgk kat FB n twitter, pergh sume update citer KKHH. ahahhaha. masing2 mengimbau nostalgia silam. aku rasa kalau skang ni umur awal 20an tak tau sgt betapa hit citer ni. tapi bagi aku masa tu yg dah 17 taun, mmg terkenang balik la zaman sekolah. dan aku pasti kakak aku yg gila citer ni pun pasti teringat kenangan lama. dan aku tgk yg update status KKHH kat twitter n FB ni pun umur lewat 20an n 30s +. hahahaha. yg muda dari tu terpinga2 lagik. ekekekke

ok ape memory yg aku nak citer ni pasal rekod aku tgk movie paling byk kat cinema bukan Harry Potter, bukan Titanic atau Avatar sekalipun. tapi KKHH. ahahha..jgn tak caya aku tgk movie ni kat cinema 5 kali tau. gilo. ni pasal menemankan kakak aku la. so tgk gak la. dari Shawcentrepoint klang sampai ntah pyramid kot.  tu yg bila teringat balik, punya la byk aku tgk movie ni sampai 5 kali. tu blum vcd (zaman tu vcd) ekekekeke.

dah rekod kedua terbyk aku tgk Harry Potter sebyk 3 kali (The Chamber Of Secret).


1 comment:

anje suzie said...

hamboi hamboi....kate aku erk..tp memang btul pun ...citer ni byk memories nye...miow.... xde lgik movei yg bule lawan KKHT....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...